Solé Diesel

sole diesel defKiest u voor comfortabel varen, betrouwbaarheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding? Dan kiest u voor een Solé Diesel motor!

Download hier de Solé Diesel product catalogus van 2015/2016.

motores_en

Meer dan 30 jaar ervaring met Mitsubishi motoren, biedt het complete assortiment 16-95 HP de beste dekking voor een breed scala aan boten voor plezier of voor commerciële toepassing. Mitsubishi motoren staan voor betrouwbaarheid, hardheid en duurzaamheid.

De Solé dieselmotoren op basis van NISSAN hebben een grote veelzijdigheid. Dankzij het compacte formaat is deze motor zeer geschikt voor plezierboten die een hoge prestaties vereisen. Een betrouwbare, compacte en duurzame motor.

De Solé Diesel motoren met DEUTZ basis  variëren in vermogen van 165-272 HP. Deze motoren zijn speciaal ontworpen voor continu gebruik. Dankzij een lage rpm rate, krijgen we meer met minder. Een hoog vermogen koppel rating op een lager brandstofverbruik. Deze motoren zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vrachtboten die groot vermogen tijdens lange periodes nodig hebben.

Sole diesel motor