Kwaliteitsmotoren met uitstekende service en garantie

c3Technisch Buro Miedema is dealer van Honda buitenboordmotoren, generatoren en waterpompen, Nanni Diesel en Solé Diesel voortstuwing motoren.

Buitenboordmotoren
We leveren Honda outboards van 2.3 t/m 250pk 4takt, veelal uit voorraad en anders binnen 3 werkdagen in huis. Ook bieden wij de complete serie Hon-wave rubberboten aan, met de toevoeging van een Honda buitenboordmotor hebt u een geweldig duo voor op het water. Kijk hier voor meer informatie over de verschillende modellen specificaties.

Scheepsmotoren
Bent u op zoek naar een stille en betrouwbare scheepsdiesel voor uw motorschip of zeilboot, dan kunnen we Nanni Diesel of Solé Diesel aanbevelen.

De serie Nanni scheepsdieselmotoren voor waterverplaatsers hebben hun betrouwbaarheid bewezen in de praktijk. Nanni Diesel biedt een serie van 10pk tot 135pk op basis van Kubota motoren, bent u op zoek naar meer pk’s dan kiest u voor de Nanni Diesel op basis van Toyota motoren met de range van 200pk tot 320pk. Kijk hier voor specificaties en modellen.

Voor een gunstige kwaliteit prijs verhouding kunt u kiezen uit de serie van Solé Diesel motoren. Kijkt u voor specificaties en modellen op de site van de importeur Allpa.

Occassions
Naast nieuwe motoren verkopen wij betrouwbare occassions. Deze kunt u vinden via marktplaats.